Man ontsnapt op het nippertje aan extreem geval van verkeersagressie

In het Amerikaanse Texas is een man ternauwernood aan de dood ontsnapt toen hij te maken kreeg met een ernstig geval van verkeersagressie. De vijftiger Charles Landers was op zoek naar een plekje om te vissen. Daarop reed hij een weg op, volgens Landers zelf een openbare weg, maar werd hij tegengehouden door een andere man. Die claimde dat de weg waarop Landers reed, privébezit is en eiste een verklaring van Landers. Toen Landers die niet kon geven, kreeg hij prompt een pistool in z’n gezicht geduwd.

tact

De agressieve man met het pistool liet hem niet meer vertrekken en bedreigde Landers: “Denk jij dat ik geen kogel door je hoofd durf te jagen?” Toen Landers zijn kans schoon zag, duwde hij op het gaspedaal en reed hij weg .. waarop de boze man effectief de trekker overhaalde.

Landers vluchtte weg en belde later de politie. De man met het pistool werd gearresteerd, maar kwam de volgende dag op borgtocht vrij. Hij riskeert 20 jaar cel. De advocaat van de schutter weigert alle commentaar, behalve om te melden dat Landers’ versie van het verhaal “incorrect” is.

bekijk ook

Zware verkeersagressie: man knalt tegen wagen waar peuter in zit en gaat ervandoor

Verkeersruzie loopt uit de hand: man trekt pistool

Bizarre verkeersagressie: woedende bestuurder neemt wraak op parkeerwachter nadat hij boete krijgt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten