Angela en Chris uit ‘Temptation Island’ uit elkaar

Het sterkste koppel uit het afgelopen seizoen van Temptation island is uit elkaar. Christian en Angela hebben een punt achter hun relatie gezet. “We hebben geen ruzie”, benadrukken ze op Instagram. “We hadden al een jaar wat moeilijkheden.”

In het jongste seizoen van Temptation island waren Christian (28) en doctoraatsstudente Angela (26) zonder twijfel de sterkste kandidaten. Allebei gaven ze niet toe aan de verleiding en spraken ze voortdurend woorden van lof voor elkaar. Het weerzien aan het laatste kampvuur was zoals in de betere film: huilend vielen ze in elkaars armen. Presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder pinkten bijna een traan weg.

Maar het sprookje is voorbij na een relatie van meer dan acht jaar. “Chris en ik hebben besloten om elke onze eigen weg te gaan”, schrijft Angela woensdag op Instagram. “We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie. Onze mening over huwen was daar één van. We hebben geprobeerd om eraan te werken, en na Temptation voelde onze relatie zelfs beter dan ooit. Maar ondertussen zijn de onenigheden weer naar boven gekomen.”

De twee besloten daarom er een punt achter te zetten. “We hebben geen ruzie en wensen elkaar nog steeds het allerbeste toe, maar we hebben besloten even afstand van elkaar te nemen om dit beter een plaats te kunnen geven.”

bekijk ook

Koppels blikken terug op ‘Temptation island’: “Eerlijk gezegd mis ik momenteel niks aan Elke”

Temptation Zach over korte breuk met Simone: “Ik heb toen 8 chicks gekust”

Zo verliepen de dreamdates in Temptation Island: tranen, twijfels, trouwen

Door gjs
AANGERADEN