Buren willen Sandra Kim weg: “Ze verziekt de sfeer”

Bron © TV Familie

Foto: EdA

Heers -

“We zouden het niet slecht vinden als ze verhuist.” Dat zeggen enkele buren deze week in Tv Familie over Sandra Kim. De 47-jarige ‘J’aime la vie’-zangeres, die in het Limburgse Heers woont, zou voortdurend klagen over spelende kinderen. “Ze verziekt de sfeer hier.”

“Ik hoor mijn fantastische buurvrouw dikwijls roepen tegen kindjes die buiten aan het spelen zijn. Dat ze hun mond moeten houden”, getuigt een buurtbewoonster van Belgiës enige winnares van het Eurovisiesongfestival. “Mijn zoontje is ook al enkele keren door haar terechtgewezen, net als de kinderen van mijn zus die achter mij woont.”

“Ik heb respect voor iedereen, maar kinderen zo behandelen, dat is not done. Kinderen zijn nu eenmaal kinderen”, gaat de buurvrouw verder. “Als je verhuist naar een buurt met veel jonge gezinnen en een school, weet je dat het er niet zo rustig is als ergens waar geen kinderen zijn.”

Volgens een andere buurtbewoonster “verziekt” de zangeres echt de sfeer in de buurt. “We zijn er echt van geschrokken, alle kinderen hebben al met haar tirades te maken gekregen. Dit was altijd zo’n kindvriendelijke, toffe buurt en nu… Ze spreekt trouwens alleen de kinderen aan, hé. Nooit de ouders. We hebben haar zelf al proberen te benaderen, maar dan doet ze alsof ze ons niet hoort. Terwijl ze tegen een kind van zes wel durft te staan roepen. Geloof mij: heel wat mensen zouden het niet slecht vinden als ze zou verhuizen.”

Door mtm