Eindelijk meer duidelijkheid over de ‘Friends’-reünie

Foto: NBC

Als alles meezit, beginnen midden augustus dan toch de opnames voor de langverwachte reünie-aflevering van Friends. Dat heeft een van de makers van de serie vrijdag bekendgemaakt.

Sinds mei 2004 wachten fans van Friends al op nieuwe afleveringen van hun favoriete serie. In februari kwam na jaren vol speculatie eindelijk de verlossing: toen bevestigden de zes acteurs dat er een reünie-aflevering komt. Die zou opgenomen worden in maart en uitgezonden worden op 27 mei, maar het coronavirus besliste daar anders over.

In een interview met The wrap heeft Marta Kauffman, een van de makers van de serie, de fans weer hoop gegeven. “We hopen dat we in augustus van start kunnen gaan met de opnames. Als alles goed gaat natuurlijk, en er dus geen tweede coronagolf komt en de studio weer opent. Dan zouden we midden augustus kunnen opnemen, denk ik.”

In de reünie-aflevering zullen alle acteurs van weleer van de partij zijn. David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc en Matthew Perry hebben allemaal toegezegd. Volgens The Hollywood Reporter zouden ze daar 2,5 tot 3 miljoen dollar voor krijgen.

Door gjs
Meest recent