Justin Bieber kwaad na beschuldigingen van verkrachting: “Ik zal actie ondernemen”

Bron © Billboard, Twitter

Foto: AFP

Justin Bieber is helemaal klaar met de roddelverhalen waarin gezegd wordt dat hij in maart 2014 een vrouw verkracht zou hebben, toen hij in Austin (Texas) was. Volgens de zanger is dat verhaal absoluut niet waar en om dat te bewijzen, heeft Bieber meerdere screenshots op sociale media gepost die zijn onschuld moeten aantonen. Dat meldt Billboard.

Ene ‘Danielle’ liet afgelopen zaterdag via een anoniem account op Twitter weten dat ze door de Canadese zanger in het Four Seasons hotel “seksueel onheus bejegend zou zijn”. Iets wat Justin Bieber in woede deed ontsteken. “Normaal gesproken reageer ik niet op dit soort dingen, omdat ik hier gedurende mijn hele carrière mee te maken heb gehad. Maar na een lang gesprek met mijn vrouw en mijn team wil ik hier toch graag wat over zeggen.”

“Geruchten komen en gaan, maar seksueel misbruik is niet iets dat ik me zomaar laat aanpraten. Ik wilde er eigenlijk meteen op reageren toen ik dit hoorde, maar uit respect voor alle slachtoffers die daadwerkelijk te maken hebben gehad met dergelijk misbruik, wilde ik er zeker van zijn de juiste boodschap over te brengen.”

“Voor alle duidelijkheid: ik was die avond inderdaad in Austin, met mijn toenmalige vriendin Selena Gomez. Ik sliep niet in het Four Seasons hotel, maar in een Airbnb. En de avond daarna sliep ik in het Westin hotel. Elke melding van seksueel misbruik moet serieus genomen worden en daarom wilde ik hier ook zelf op reageren. In mijn geval is dit verhaal feitelijk onmogelijk en daarom zal ik via Twitter en de autoriteiten actie ondernemen tegen de mensen die mij in een kwaad daglicht willen stellen.”

Door red
AANGERADEN