Marcel Vanthilt krijgt eigen talkshow in Oostende

Marcel Vanthilt krijgt zijn eigen talkshow in Oostende.© Dominique Jauquet

Marcel Vanthilt keert terug op het scherm met een eigen talkshow. Niet op televisie dit keer, maar op de sociale-mediakanalen van Oostende.

Dominique Jauquet

‘Hotel Marcel’, zo heet de talkshow die vanaf 29 juni elke maandag te zien zal zijn op de Facebook- en Instagrampagina van Visit Oostende. Marcel Vanthilt zal er als gastheer met een resem BV's, onder wie Barbara Sarafian, Dagny Ros Asmundsdottir en Katja Retsin, openhartig praten over hun laatste projecten, én over hun liefde voor de stad Oostende. In totaal zijn er acht afleveringen gepland, met telkens vaste rubrieken. Zo neemt acteur Rik Verheye je via ludieke reportages mee om de zomer in Oostende te ontdekken. Isolde Lasoen brengt wekelijks een ode aan een nummer over Oostende met een unieke cover. Maar ook kleinere reportages over winkelen, de verborgen parels van de Stad aan Zee en Oostende als TikTok-stad komen aan bod.

Et Alors

“Met Hotel Marcel willen we wekelijks inspireren en goesting geven om naar Oostende te komen”, zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). “We zijn als stad steeds op zoek naar nieuwe en effectieve manieren om te communiceren. Deze online talkshow zet Oostende de hele zomer in de kijker met verrassende en unieke content.”

De talkshow wordt opgenomen met zicht op zee in de stijlvolle bar Et Alors in de bekende residentie Beausite op de hoek van de Albert I-promenade en de Vlaanderenstraat.

Marcel Vanthilt kijkt er alvast naar uit. “Het werd tijd. Eindelijk terug een talkshow aan zee. In Oostende, natuurlijk. Awel awel, hier is 'Hotel Marcel'”, lacht hij. De keuze van de stad Oostende voor Vanthilt is niet toevallig. Het televisiegezicht is al jaren fan van Oostende en is ook één van de ambassadeurs van de badstad.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten