Nieuw boek over Harry en Meghan niet mals voor Britse prins: “Zielig en zwak”

Bron © Daily Mail

Foto: Photo News

Lady Colin Campbell, auteur en televisiepersoonlijkheid, is in haar gloednieuwe boek ‘Meghan And Harry: The Real Story’ niet mals voor de Britse prins. Zo noemt Campbell de prins onder meer zielig en zwak. Hoe nauw Lady Campbell contact heeft met het koppel, is niet bekend.

Het nieuwste boek van Campbell, die wel vaker schrijft over de Britse koninklijke familie, ligt pas vandaag/vrijdag in de rekken maar de inhoud gaat al vlotjes over de tongen. De 73-jarige auteur heeft namelijk geen goed woord over voor de prins en zijn vrouw, Meghan Markle.

Zo beweert Campbell onder meer dat de hertogin van Sussex zich misdragen zou hebben op het huwelijk van Harry zijn beste vriend Charlie Van Straubenzee en Daisy Jenks. “Een vrouw sprak Meghan Markle aan”, staat in het boek. “Ze gaf de hertogin complimentjes en wenste haar een gelukkige verjaardag. Maar Meghan keek haar aan alsof ze een spook had gezien. Zonder ook maar een woord te zeggen, liep ze weg.” Volgens Campbell was het bedrag van Meghan koud en bijzonder onbeleefd.

Stilte

Ook het ontbijt de volgende ochtend verliep niet van een leien dakje. “Een andere vrouw zei tegen Meghan dat ze haar bewonderde en dat ze bijzonder blij was dat prins Harry zo’n goede vrouw had gevonden. Opnieuw zei Meghan niets en keek ze de vrouw vuil aan. Ze weigerde het hele ontbijt lang ook maar iets te zeggen.”

Maar volgens Campbell, die in de jaren zeventig exact een jaar getrouwd was met Lord Colin Campbell, is dit slechts het topje van de ijsberg. “Harry is te zwak om haar te verlaten. Het merendeel van zijn vrienden heeft hem de rug toegekeerd, er blijven er niet veel meer over. En ondertussen heeft Meghan alles wat ze wil: een luxeleven in Hollywood.”

Het boek van Lady Colin, die ook een biografie van wijlen prinses Diana neerpende, verschijnt twee maanden voor een andere, meer genuanceerde, biografie. ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family’ verschijnt pas op 20 augustus.

bekijk ook

Meghan Markle doorbreekt de stilte met krachtige boodschap aan haar oude school

Kate en William schakelen ‘geheim wapen’ van Harry en Meghan in

Archie lijkt als twee druppels water op kleine prins Harry in schattig nieuw filmpje

Door lla