Cinema Plaza opent seizoen met ode aan Bobbejaan Schoepen

Foto: Dirk Vertommen

Duffel -

Het Duffelse cultuurcentrum Cinema Plaza hoopt om het nieuwe theaterseizoen op 25 september in te luiden. Achter de schermen werken de medewerkers al volop aan de programmatie.

“Door de coronacrisis moest Cinema Plaza het seizoen abrupt beëindigen. Of en hoe het nieuwe seizoen op 25 september kan starten is nog erg onzeker”, vertelt burgemeester Sofie Joosen (N-VA). “We weten dus nog niet of elke voorstelling zal kunnen plaatsvinden. We zoeken volop naar creatieve en veilige oplossingen en alternatieven. Eind juli maken we het nieuwe programma bekend, maar vandaag geven we een voorsmaakje.”

“We hopen het cultuurseizoen te openen met een muzikale ode aan Bobbejaan Schoepen, die zelf op ons podium stond tijdens de Monumentenstrijd”, zegt schepen van Cultuur Lili Stevens (CD&V). “Samen met Guido Belcanto, Isabelle A en Klaas Delrue van Yevgueni zal The Bobbejaan All Stars Band je met een knaller het nieuwe theaterseizoen inschieten.”

Andere grote namen doen waarschijnlijk ook hun opwachting in de nostalgische zaal. Mich Walsschaerts van Kommil Foo, Philippe Geubels, Bruno Vanden Broecke, An Pierlé en Dimitri Leue tekenen present.

www.cinema-plaza.be/nieuws

Door cvr
AANGERADEN