“Spice Girls maken zich klaar voor allerlaatste reünie”

Er doen geruchten de ronde dat de Spice Girls in 2021 voor de allerlaatste keer zullen samenkomen voor een reeks optredens. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

Als alles volgens plan kan verlopen, dan zouden Geri Horner, Mel B, Mel C en Emma Bunton volgend jaar als de Spice Girls optreden in de Verenigde Staten, Euopa en Australië. De tour kadert in het 25-jarige bestaan van de meidenband, die naar verluidt ook een nieuwe film zal maken over hun feestjaar.

Volgens een welingelichte bron, die dicht bij Mel C staat, is de beslissing er gekomen dankzij het ongelooflijke succes van de reünie in 2019 en videogesprekken tussen de leden van de groep tijdens de lockdown. Vooral Mel C, ook bekend als Sporty Spice, zou de drijvende kracht zijn achter de toekomstplannen.

Victoria ‘Posh’ Beckham, zal ook volgend jaar haar comeback op het podium niet maken. Zij gaf eerder mee dat ze zich liever focust op haar familie en haar bedrijf. Haar afwezigheid tijdens de reünietour in 2019 heeft haar wel iets opgeleverd. Ze maakte ooit deel uit van de groep en had daarom recht op een vijfde van de totale opbrengst van de tournee. Haar vermogen steeg met 4,5 miljoen pond ( 4.017.857 euro).

Door vwh
AANGERADEN