Linde Merckpoel (35) zwanger van eerste kindje

Linde Merckpoel (35) is zwanger. Haar eerste kind wordt de bekroning van haar relatie met haar vriend Jef.

dhs

De radiopresentatrice onthulde het heuglijke nieuws in haar programma #BijLinde op Studio Brussel. “Het is nu nog een heel klein projectje, maar het wordt groter. Tegen begin december moet het ongeveer af zijn”, vertelde ze over het leven dat sinds meer dan drie maanden in haar buik groeit. “Ik doe het niet alleen. Het is een project met mijn lief. En het is er eentje voor het leven.”

Merckpoel is sinds 2018 samen met Jef, die ze uit de schijnwerpers houdt. Dit weekend vertelde ze in onze krant wel: “Mijn lief is 4,5 jaar jonger en soms nog spontaner en luider dan ik. Echt all over the place. Ik had nooit gedacht dat het mijn type zou kunnen zijn, maar nu vind ik het keiplezant om iemand naast mij te hebben die zegt: Kom, we gaan ervoor. Het is anders dan het ooit is geweest, maar ik geniet heel erg. Ik ben enthousiast en Jef is enthousiast. We zijn samen waarschijnlijk doodvermoeiend, maar wel héél gelukkig.”

LEES OOK. Linde Merckpoel: “Bedriegen en bedrogen worden: het is mij beide al overkomen” (+)

Merckpoel maakte haar zwangerschap bekend op hetzelfde moment als ze een nieuwe stap in haar carrière aankondigde. Ze zal vanaf dit najaar video’s maken voor de site en sociale media van Eén. Dat doet ze nu al voor Studio Brussel onder de naam Linde vlogt/volgt. Merckpoel was eerder tien jaar samen met radio- en tv-collega Gilles De Coster. Die relatie liep zo’n drie jaar geleden stuk. Nadien beleefde ze naar eigen zeggen “de droevigste periode uit mijn leven”. Ze dacht nooit meer gelukkig te worden.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Lees ook