Boek rechtstreeks uw hotelkamer via ‘We Love Antwerp’: “We zetten niet alleen de overnachting, maar de totaalbeleving in de kijker”

Antwerpen -

De Antwerpse hotelsector lanceerde donderdag ‘We Love Antwerp’, een website waar bezoekers rechtstreeks kunnen reserveren bij de hotels in plaats van online reisorganisaties. Astrid en Bram Coppens waren een van de eersten om te reserveren en slapen vannacht in Hotel Julien.

De eerste boekingen via www.weloveantwerp.be lopen sinds donderdag vlotjes binnen. Het online platform, dat de Antwerp Hotel Association lanceerde, maakt het eenvoudiger om rechtstreeks bij de hotels zelf te boeken. Zo komen er geen online reisorganisaties aan te pas.

Astrid en Bram Coppens waren een van de eersten om een overnachting te boeken en werden ontvangen in Hotel Julien. Dineren doen ze bij Fiera, het restaurant van de Handelsbeurs. En ook dat konden ze boeken via de nieuwe website.

“Het is niet alleen de overnachting, maar de totaalbeleving van onze stad die we in de kijker zetten”, zegt Tanguy Ottomer, ambassadeur van ‘We Love Antwerp’. “Zo kan je online tickets kopen of reserveren bij vele partners, zoals Fiera, maar ook City Golf, Forton Events, Geo Team, Felix Pakhuis, Antwerp Tax, DTM, de Zoo en de Antwerp City Card.

www.weloveantwerp.be

Door jas
AANGERADEN
Meest recent