Abonnee worden? Kies je leesformule

WIN. Duotickets voor het Circus Barones in Ardooie

WIN. Duotickets voor het Circus Barones in Ardooie

Foto: rr

Ardooie -

Door de uitbraak van het coronavirus moest ook het rondreizende Circus Barones in maart stoppen met voorstellingen. Nu zijn de artiesten terug met een grondig opgefrist wagenpark en materiaal en slaan ze hun tenten op in aan de parking Albertzaal in Ardooie. Dat gebeurt van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli. Het Nieuwsblad mag vijf duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 10 juli om 18 uur.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘Surprise’ droeg, hervat de circusdirectie ‘The Greatest Show’. Ringmaster Patatje voert u, op zijn humoristische manier, samen met de internationale artiesten, mee door een wervelende en gevarieerde circusshow. Zoals steeds krijgen de traditionele waarden van het circus: acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats in het programma. Het hele spektakel wordt omkaderd door een prachtige choreografie met zang en dans.

Door de coronamaatregelen is het aantal bezoekers wel beperkt tot 170 personen. Tijdig reserveren via www.circusbarones.com wordt daarom ten zeerste aanbevolen. Tickets in voorverkoop zijn ook te koop aan de kassa vanaf maandag 6 juli tot en met 11 juli van 10 tot 12 uur. En telkens 1 uur voor aanvang van een voorstelling. Op de website vind je ook alle veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen terug.

Circus Barones geeft voorstellingen in Ardooie op de volgende dagen:

  • Donderdag 9 juli om 15 uur
  • Vrijdag 10 juli om 15 en om 18 uur
  • Zaterdag 11 juli om 15 uur
  • Zondag 12 juli om 11 uur 

Het Nieuwsblad mag 5 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van vrijdag 10 juli om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar circusbarones.secretariaat6@gmail.com. Gelieve steeds je naam en adres door te spelen én de locatie waarvoor je graag tickets wint. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

AANGERADEN