Lothar uit ‘Blind getrouwd’: “Ik heb Tati laten weten dat ik een nieuwe vriendin heb”

Bron © TV Familie

Foto: Blind Getrouwd

Lothar heeft liefdesgeluk gevonden. Niet bij Tati, met wie hij hele lange stiltes had tijdens ‘Blind getrouwd’. Maar met de 26-jarige Kelsey uit Antwerpen. “Het lijkt een sprookje”, vertelt hij aan TV-familie. Ook bracht hij Tati op de hoogte van zijn nieuwe relatie.

Na hun deelname aan ‘Blind getrouwd’ hadden Tati en Lothar nog contact, maar ook toen bleek de vonk niet over te slaan. Uiteindelijk is het koppel officieel gescheiden en heeft Lothar de liefde gevonden bij Kelsey. “Kelsey en ik hebben allebei het hart op de tong, maar we zijn tegelijk ook erg meelevend naar onze omgeving toe. Net als ik is Kelsey heel gehecht aan vrienden en familie. We zijn beiden sociaal en modebewust. Dus ja, het zit goed op verschillende vlakken. En dat zocht ik eigenlijk ook in ‘Blind Getrouwd’. Toen heb ik dat niet gevonden. Nu wél”, vertelt hij aan TV-familie.

Ook Tati is op de hoogte van de nieuwe relatie en ze zou zelfs blij zijn voor haar ex-man. “Ze wenste me een dikke proficiat. Da’s lief van haar. Ik gun Tati uiteraard ook dé liefde van haar leven.”

Door lto