Nieuw feestconcept: dobberen op Galgenweel in je eigen bubbel

Foto: Walter Saenen

Antwerpen / Linkeroever -

Dobberen en peddelen per vier in roeibootjes bij een streep sfeervolle muziek terwijl een drijvend ponton verfrissende drankjes voorziet. Dat is Left of Shore, een nieuw partyconcept dat vanaf 25 juli elke zaterdag van de zomer plaatsvindt aan het Galgenweel.

Bedenkers van dit coronaproof feestidee zijn Maarten Boodts (23) en Pieter-Jan Nuytten (29). Voor Left of Shore werken ze samen met zomerbar Regatta. “In het verleden organiseerden Pieter-Jan en ik wel vaker evenementen, maar deze zomer zagen we zoals iedereen al onze plannen in het water vallen”, zegt Boodts.

“En dus zijn we beginnen nadenken over hoe we mensen toch op een veilige manier kunnen laten feesten.” In roeibootjes dus. Daar kochten ze zo maar even 25 stuks van aan. Inschepen doen feestneuzen in shiften: om 12u, 15.30u of 20u. Telkens goed voor vier uur dobberen terwijl lokale dj’s de feestelijke noot voorzien.

“We kiezen heel bewust voor Antwerpse dj’s. Zo ondersteunen we onze lokale muziekscene die het op dit ogenblik heel moeilijk heeft om bookings vast te krijgen.” Voor het openingsevent tekenen Faisal en DJ Noices present. “Dat zal dus een hiphopgefocuste editie worden. Maar we zorgen ervoor dat er doorheen de weken een brede waaier aan genres aan bod komt, van disco tot techno, zodat er voor ieder wat wils is. Want iedereen wil graag feesten.”

Left of Shore (Facebook). Op voorhand reserveren is verplicht. Tickets kosten 20 euro.

Nieuw feestconcept: dobberen op Galgenweel in je eigen bubbel
Foto: RR
Nieuw feestconcept: dobberen op Galgenweel in je eigen bubbel
Regatta aan het Galgenweel Foto: rr
Door evw
AANGERADEN
Meest recent