Nieuw dieptepunt in strubbelingen tussen Mario Balotelli en Brescia: club past zijn gewicht op hun website aan naar 99,8 kg

Foto: AP

Het gehakketak tussen Mario Balotelli en zijn club Brescia heeft een bedenkelijk dieptepunt bereikt. Op de clubwebsite paste de Italiaanse eersteklasser het gewicht van zijn enfant terrible aan naar 99,8 kilo. Als dat klopt, zou dat willen zeggen dat de Italiaanse spits acht kilo is bijgekomen.

Waarheidsgetrouw of niet, de aanpassing heeft veel weg van een nieuw pesterijtje richting Balotelli. Hij ligt al ruim een maand op ramkoers met zijn club nadat hij niet kwam opdagen voor de eerste trainingen na corona. Toen hij daarna toch wilde komen trainen, werd hij weggejaagd door een begeleider van de club.

Nadat Balotelli en zijn makelaar Mino Raiola daarna beweerden dat de club zijn aanvaller opzettelijk niet wil laten testen op corona, dreigden ze bij Brescia met een rechtszaak voor schandelijke laster. Voorzitter Massimo Cellino toeterde al dat hij het contract van de spits eenzijdig wil beëindigen, maar dat is vooralsnog niet gebeurd.

Door Wim Conings
AANGERADEN