Jada en Will Smith bevestigen geruchten: “Ja, ik had een affaire”

Bron © De Telegraaf

Foto: Phil Mccarten/Invision/AP

In haar talkshow ‘Red Table Talk’ op Facebook heeft Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith, gereageerd op de geruchten dat zij een affaire zou hebben gehad met zanger August Alsina.

Jada vertelde, oog in oog met haar echtgenoot Will Smith, dat ze inderdaad met de zanger een relatie had terwijl zij en Will kortstondig uit elkaar waren. “We besloten om even een tijdje uit elkaar te gaan. Ik had echt het gevoel dat het gedaan was”, zegt Will over de situatie waarin zij een jaar of vier geleden verkeerden. “Het was echt gedaan”, beaamt Jada.

In die tijd kreeg Jada contact met zanger August Alsina die zelf ook niet echt goed in zijn vel zat. Ze besloot hem te helpen en werd naar eigen zeggen na verloop van tijd meer dan vrienden met hem. “Het was een relatie, absoluut”, zegt ze. “Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld.”

Jada wilde wel graag ontkrachten dat Will toestemming zou hebben gegeven voor haar affaire met August. “De enige die hier toestemming voor kon geven, was ik zelf.”

Het koppel zag zich genoodzaakt om te reageren op de affaire nadat Alsina ze openbaar maakte tijdens een radio-interview. “Jada was voor mij de liefde van mijn leven. Ik kan gelukkig sterven want ik heb mij volledig aan iemand kunnen geven.” Dat Jada getrouwd is, vond Alsina geen probleem. “Ik had de toestemming van Will. Alleen wist hij niet dat er naast seks ook romantiek in het spel was.”

Meest recent