Arda en verleidster Amber uit ‘Temptation’ verwachten een baby

Foto: Instagram

Hun relatie is nog pril, maar Arda en Amber uit ‘Temptation island’, hebben bekendgemaakt dat ze samen een baby verwachten. “Het is een mirakel.”

Arda (26) ging samen met zijn vriendin Elke de ‘relatietest’ aan op Temptation island, maar bedroog haar daar met verleidster Eline. Toen bleek dat Eline niets meer dan een vakantieromance wilde, werd Arda na de opnames een koppel met een andere verleidster, Amber (22).

Het ging snel, dat vertelden ze in de laatste aflevering van het programma in juni. Ze woonden al samen en dachten aan kinderen. Nu hebben ze via Instagram aangekondigd dat ze op 21 december een baby verwachten.

Tijdens uitzendingen

Ze noemen het “een mirakel”. Amber kreeg naar eigen zeggen 2,5 jaar geleden te horen dat het moeilijk zou worden om op natuurlijke wijze zwanger te raken. “Mijn wereld stortte in. Ik droomde altijd van drie kindjes.” Hoewel ze toen in een relatie zat en geen anticonceptie meer gebruikte, gebeurde er niets, maar met Arda wel, tijdens de uitzending van ‘Temptation’. “Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent.”

Arda zelf zegt: “Er is iets op komst waardoor m’n leven positief zal veranderen.” En hij stelt meteen een Instagram-pagina van de ongeboren baby voor. Die heeft intussen meer dan 20.000 volgers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Not expected but oh baby what a miracle you are. ? Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ?? Baby Turker

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2020 ?? (@ambervgxx) op

Door adb
Meest recent