Grant Imahara, presentator van MythBusters, overleden op 49-jarige leeftijd

Foto: ISOPIX

Grant Imahara, de presentator van MythBusters en White Rabbit Project, is op 49-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Discovery Channel dinsdag. Het is niet geweten waaraan het overlijden te wijten is.

De 49-jarige Imahara stond in Hollywood bekend voor zijn liefde voor elektronica en robotica. Op Discovery Channel presenteerde hij het populaire programma MythBusters en op Netflix was hij het gezicht van White Rabbit Project. De oorzaak van zijn overlijden is nog onbekend.

“We zijn kapot van het trieste nieuws”, schrijft Discovery Channel in een mededeling. “Hij was een belangrijk deel van onze familie en een prachtig man. Onze gedachten en gebeden gaan naar zijn familie.”

Adam Savage, die MythBusters samen met Imahara presenteerde, schreef zijn droefenis op Twitter van zich af. “Ik heb hier geen woorden voor. Ik heb deel uitgemaakt van twee families met hem in de voorbije 22 jaar. Grant was een briljant ingenieur, artiest en performer, maar ook een vrijgevig, leuk en lief persoon. Met hem samenwerken was een genot. Ik ga mijn vriend missen.”

Door gjs