Fans krijgen eindelijk antwoord: waarom is badkamer van Demi Moore bekleed met vasttapijt?

Demi Moore. ©  Photo News

Actrice Demi Moore heeft in een interview uitgelegd waarom er vasttapijt in haar badkamer ligt - en waarom ze er een zetel geplaatst heeft.

Op het internet wordt al een tijdje gelachen met Moore’s badkamer en tijdens een talkshow - via videoconference - met Seth Meyers, gaf de actrice wat uitleg over de bijzondere keuzes in het interieur. “Het was eigenlijk een beslissing van Bruce Willis”, zei ze. Willis en Moore zijn al lang uit elkaar, maar gingen tijdens de lockdown toch samen met de kinderen in afzondering. “Niet om het op hem af te schuiven, want eigenlijk is het niet zo gek aangezien ons huis in de bergen staat en het hier heel koud kan worden.”

De commotie begon toen Moore zelf wat foto’s tweette van haar badkamer tijdens de voorbereidingen van haar eigen podcast Dirty Diana. Op de foto’s is te zien hoe ze in een zeteltje in de badkamer zit, hoe de badkamer bekleed is met vasttapijt en hoe er een standbeeld van Jeanne d’Arc staat… “Ik ben hier beginnen opnemen omdat de akoestiek hier het best is”, zei ze daar nog over.

Aangeboden door onze partners

Lees ook