Polonaisekoning Steve Tielens maakt zomersingle met NRJ-presentator: “Goed voor de nodige vonken”

Foto: Charlotte Hancké

‘Duizend mooie dromen’, zo heet de nieuwe single van polonaisekoning Steve Tielens. Hij maakte die samen met NRJ-presentator Michaël Joossens en diens broer Laurence. “Om het leven te vieren.”

“Om te vieren dat het normale leven stilaan weer op de rails belandt, ook al is het een van de gekste zomers van de voorbije jaren.” Daarom komt Steve Tielens nu met zijn nieuwe single Duizend mooie dromen, goed voor “de nodige vonken voor een zomers en opgewerkt gevoel”.

De zelfverklaarde grootste ambiancemaker van Vlaanderen doet dat niet alleen: hij krijgt daarbij de hulp van Discobar Joossens, een duo dat bestaat uit de broers Laurence en Michaël Joossens. Die laatste presenteert vanaf 17 augustus de ochtendshow op radiozender NRJ, samen met Julie Vermeire. “Als broers samenwerken aan zo’n project is geweldig plezant. We vullen elkaar enorm goed aan, zowel op als naast het podium. En de samenwerking met Steve was nog zotter dan het kapsel van Donald Trump”, zeggen ze.

Duizend mooie dromen is een eigen song en werd geproduceerd door Serge Ramaekers, de man achter onder meer The sound of c van de Confetti’s. In de clip figureren danseres Gill Requière, bekend van So you think you can dance, en acteur Amir Motaffaf.

Door bpr
Meest recent