Dolblije Victor Campenaerts toont nieuwe auto in vermakelijke video, maar: “Mijn vlucht naar Italië was totaal niet coronaproof”

Victor Campenaerts zit momenteel in het Italiaanse Lucca. Hij is er op stage met zijn team NTT Pro Cycling. En blij dat de werelduurrecordhouder was. Dat blijkt uit de meest recente video op zijn Youtube-kanaal.

“Ik ben enorm enthousiast dat ik op trainingskamp mag vertrekken”, aldus Campenaerts. “Het weer is niet zo goed in België, geen zomer eigenlijk. In Lucca zijn er geen wolken, gewoon zon.”

Tussendoor toont Campenaerts zijn nieuwe wagen. “Ik heb er alleen maar van de garage mee naar hier gereden en ik heb hem meteen binnen gezet”, zegt hij, waarna hij zijn baard afscheert en zijn whereabouts invult. “Ik ben nu in Pisa. De vlucht was echt niet coronaproof. Elk zitje was bezet, terwijl ik verwachtte dat er telkens één zitje vrij zou zijn. Gelukkig droeg iedereen een mondmasker.”

Campenaerts merkt in de villa van zijn team op dat hij eigenlijk twee dagen te vroeg is. “Omdat ik graag vanuit Brussel vlieg”, aldus de hardrijder, die een kamer zal delen met Carlos Barbero.

De video:

Door Vincent Van Genechten
AANGERADEN
Meest recent