Dieter Coppens en Kevin trekken per tandem ‘Down the sea’: “Aanbellen voor een slaapplaats blijft spannend”

Dieter Coppens en Kevin trekken weer op pad, ditmaal naar de Vlaamse kust. Foto: Eén

Geen tocht doorheen de ijzige kou ditmaal, maar een (hopelijk) zonnige rit naar de Vlaamse kust. Dieter Coppens (42) vertrok maandagochtend met Kevin, een van zijn eerste reisgezellen uit Down the road, op een nieuw avontuur.

Stilzitten? Da’s moeilijk voor Dieter Coppens en zijn vriend Kevin. In december liftten ze van Moskou naar België, in maart zaten ze nog samen in Finland voor het vierde seizoen van Down the road. En maandagochtend, rond 9 uur, trokken ze alweer op pad. Een ijsje eten, daar hadden ze allebei enorm veel zin in. En de beste ijsjes, die vind je aan de zee. Dus sprongen ze op een tandem en zullen ze de komende dagen fietsen van Boutersem naar de kust. Na Down the road en Down the snow gaan ze nu Down the sea.

Dieter en Kevin zijn klaar om te vertrekken op hun nieuw avontuur. Volg hun reis op een.be/downthesea

Geplaatst door Eén op Zondag 19 juli 2020

Hun reis is de komende dagen live te volgen via een interactieve tijdlijn op de sociale media en de website van Eén. Later zal hun reis ook in korte fragmentjes op televisie te zien zijn. ‘s Avonds hoopt het duo hun tentje te kunnen opzetten in de tuin van warm Vlaanderen. “Aanbellen bij de mensen om te vragen om een slaapplaats blijft spannend”, zegt Kevin. “Maar met Dieter aan mijn zijde durf ik dat zeker aan.”

Door Wout Desmytere