Prins George is zeven jaar en daar horen nieuwe foto’s bij

 

 ©  EPA

De Britse prins George viert op woensdag 22 juli zijn zevende verjaardag. Naar goede gewoonte heeft het paleis voor de feestelijke aangelegenheid nieuwe foto’s van de jongen vrijgegeven.

vwh
 

 ©  EPA-EFE

Het is feest ten huize prins William en Kate Middleton. Prins George, de oudste van hun drie kinderen, mag woensdag al zeven kaarsjes uitblazen. Aan de vooravond van zijn verjaardag werden daarom twee nieuwe foto’s gedeeld. Deze zijn eerder deze maand genomen door Kate Middleton zelf. “De hertog en hertogin van Cambridge delen met genoegen twee nieuwe foto’s van prins George voor zijn zevende verjaardag”, luidde het bericht van Kensington Palace.

Op de eerste foto, gemaakt bij het familiehuis in Norfolk, glimlacht het prinsje. George staat tegen een groene achtergrond en draagt een olijfgroen hemdje met kraag. Op het tweede kiekje draagt ​​de prins shirt met camouflageprint en lijkt hij op een sportveld te staan. De foto’s werden ook gedeeld op het officiële Kensington Royal Instagram-account.

Het is lang niet de eerste keer dat Kate Middleton haar eigen foto’s deelt. In mei gaf ze er nog vier vrij van prinses Charlotte ter gelegenheid van haar vijfde verjaardag.

 

 ©  AFP

LEES OOK