Orlando Bloom onthult tattoo voor overleden hond: “Meer gehuild dan ik voor mogelijk hield”

Bron © the sun

Hollywoodkoppel Orlando Bloom en Katy Perry hebben via een emotionele video op Instagram meegedeeld dat hun hondje Mighty is gestorven. De hond raakte vorige week woensdag vermist, maar kon niet meer levend teruggevonden worden. De Pirates-acteur heeft zijn geliefde viervoeter nu op zijn lichaam vereeuwigd met een tattoo.

De 43-jarige acteur huurde zelfs een professionele “dierendetective” in om de poedel terug te vinden. “Ik heb nog meer gehuild dan ik voor mogelijk hield,” aldus de acteur “Ik weet zeker dat hij weet dat ik alles in mijn mogelijkheid heb gedaan om hem terug te vinden.” Zelf werd het koppel regelmatig gespot terwijl het naarstig op zoek was naar de hond. Ze loofden een beloning uit van 5.000 dollar voor wie nuttige info kon verschaffen.

Hij deelde het trieste nieuws met zijn fans: “Mighty is nu aan de andere kant. Na zeven dagen zoeken van zonsopgang tot zonsondergang en tot in de kleine uurtjes, hebben we vandaag zijn halsbandje teruggevonden.” Bloom is samen met Katy Perry in verwachting van hun eerste kindje.

bekijk ook

Katy Perry en Orlando Bloom verwachten eerste kind: “Zo blij dat ik geen grote handtas meer moet dragen”

Katy Perry valt van segway

Binnenkijken: Orlando Bloom verkoopt minimalistisch ‘vrijgezellenstulpje’ voor huwelijk met Katy Perry

Door tact
Meest recent