Ann Wauters ambassadrice voor Rode Kruis

Foto: BELGA

Geen Ann Wauters op dit moment in de Japanse hoofdstad Tokio! Door het uitstel van de Olympische Spelen naar volgend jaar en omwille van de corona-pandemie is de kapitein van de Belgian Cats, die afgelopen lente zelf besmet raakte met het Covid-19 virus, in België en werkte net het Summer Camp met de Belgian Cats af. “Alles in functie voor het EK en de Olympische Spelen van volgend jaar met de Belgian Cats. Na de spelen in Tokio neem ik op mijn 40ste en in augustus 2021 afscheid als actief speelster,” zei Ann Wauters. Naast trainen zet de vijfvoudige Europese Speelster van het Jaar zich ook in voor enkele goede doelen. Ze is onder meer ambassadrice van het Rode Kruis.

In een eerste filmpje geeft Ann Wauters tips voor het verzorgen van een tekenbeet. “Teken, het zijn geen leuke beestjes! Download de Zomerkit van @RodeKruisVL voor een veilige, leuke zomer! #zomerhelden.“

LEES OOK (N+). Ann Wauters heeft na corona de knop omgedraaid: “De twijfels zijn weg: ik wil mee naar die Olympische Spelen”

Door cpm
  • AANGERADEN