Philippe Geubels en Lennart Lemmens spreken hoofdrollen van ‘100% Wolf’ in

Lennart Lemmens, samen met zijn hoofdpersonage. Foto: Studio 100

Lennart Lemmens (23), vooral bekend van zijn rol als Stan Van Damme in Thuis en als Sam uit de Ketnetreeks Campus 12, levert zijn stem aan het hoofdpersonage van de animatiefilm 100% wolf. Lemmens speelt Freddy, de jongste telg uit een weerwolvenfamilie. De jongen ziet zijn middernachtelijke transformatie evenwel lelijk mislopen. In plaats van in een weerwolf verandert hij in een poedel met een roze kapsel. Freddy ziet zijn droom om een gevreesde weerwolf te worden in rook opgaan, maar blijft niet bij de pakken zitten. Hij compenseert zijn softe looks met heldendaden.

Philippe Geubels en Lennart Lemmens spreken hoofdrollen van ‘100% Wolf’ in
Philippe Geubels. Foto: rr

Ook comedian Philippe Geubels (39) krijgt een stemmenrol in de van oorsprong Australische film. Geubels wordt slechterik Foxwell Cripp, een gestoorde wolvenjager. Ooit was hij een ijsverkoper, maar toen hij op een nacht de wolvenroedel van Freddy tegen het lijf liep, raakte hij geobsedeerd door weerwolven.

Andere stemmen voor de Vlaamse versie van 100% wolf komen onder anderen van Nina Rey, een collega van Lemmens op de set van Campus 12, Walter Baele en Manou Kersting. Die laatste speelt Hotspur, de narcistische en ambitieuze oom van Freddy. Een personage dat niet al te zuiver op de graat is, zal blijken. De film wordt vanaf 28 oktober in de Belgische bioscopen verwacht.

Door jdr, dewo
AANGERADEN