Ryan Reynolds en Blake Lively plagen elkaar op sociale media: “Ik denk dat dit me zojuist zwanger heeft gemaakt”

 

 ©  ISOPIX

Bron: Instagram

Als humor het ingrediënt is voor een geslaagd huwelijk dan mogen Ryan Reynolds en Blake Lively op hun twee oren slapen. Het koppel staat erom bekend dat ze elkaar wel eens durven pesten op sociale media. Ook nu weer, toen Blake liet vallen dat ze opnieuw zwanger zou zijn.

De acteur deelde op zijn Instagramaccount een filmpje van de Film Buried, waar hij in 2010 in meespeelde. In het onderschrift verwijst Reynolds vooral naar het drankje in zijn hand, de Aviation Gin, die hij enkele jaren voordien zelf op de markt bracht.

“Buried was een van mijn favoriete projecten”, schrijft de acteur. “Tien jaar later is de film nog steeds relevant al kan ik mij niets meer herinneren van de overduidelijke product placement.” Zijn vrouw vond de acteerprestatie van haar man wel geslaagd en schreef: “Ik denk dat dit me zojuist zwanger heeft gemaakt.”

Reynolds, die drie kinderen heeft met Lively, zag zijn kans schoon om te antwoorden met een grapje. “Ik zal vanaf 22 juli tot halverwege voor eeuwig en altijd afwezig zijn. Als je tijdens mijn afwezigheid hulp nodig hebt, neem dan contact op met wie dan ook. Anders zal ik zo snel mogelijk reageren op uw bericht bij mijn onwaarschijnlijke terugkeer. Dank u.”

 (lla)

Aangeboden door onze partners

Lees ook