Pascale Naessens op cover Amerikaans magazine: “Dan gaat je hart net iets sneller slaan”

Foto: ISOPIX

Pascale Naessens (51) blijft scoren met haar kookboeken. Dat gaat ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij. Deze maand staat ze op de cover van het nog jonge Amerikaanse culinaire blad Gourmet America Magazine.

“En toen kreeg ik de vraag of ik een interview wou met het Amerikaanse culinaire blad: Gourmet America Magazine”, schrijft ze vrolijk op Facebook. “Dan gaat je hart net iets sneller slaan.” In het blad heeft Naessens het onder meer over hoe ze ooit begonnen is met haar passie voor gezonde voeding en praat ze over haar boek Nog eenvoudiger in vier gerechten.

En toen kreeg ik de vraag of ik een interview wou met het Amerikaanse culinaire blad: Gourmet America Magazine…dan gaat...

Geplaatst door Pascale Naessens op Vrijdag 24 juli 2020

Dat ze in de Verenigde Staten van Naessens gehoord hebben, is niet zo verwonderlijk. Hoewel het moeilijk is daar door te breken, zijn haar boeken wel in het Engels vertaald. Het boek Nog eenvoudiger in vier gerechten heet in het Engels Low carb cookbook with 4 ingredients. Ook in het Frans en het Duits bestaan er versies van haar boeken.

Door eadp