Intimi reageren op nieuwe biografie: “Kate verwelkomde Meghan met open armen”

Foto: Photo News

De nieuwe biografie van prins Harry en Meghan Markle, Finding Freedom, doet nu al heel wat stof opwaaien. Het boek ligt nog niet in de winkel maar er komen al heel wat reacties op. Zo zeggen intimi van Kate Middleton en prins William Meghan wel degelijk heel welkom heette.

Het is de Britse krant The Telegraph die een voorpublicatie kon geven van het boek. Zo zijn er al heel wat passages verschenen over hoe Harry en Meghan uiteindelijk tot de beslissing kwamen om de koninklijke familie te verlaten.

Zo zou Meghan zich absoluut niet welkom gevoeld hebben maar dat ontkennen nu de vrienden van Kate. “Ze hebben hen niet enkel ontvangen, ze hebben de rode loper uitgerold voor Meghan”, klinkt het. “Kate heeft Harry en Meghan ontvangen in hun persoonlijke privéwoning Anmer Hall in Norfolk Daar kookte ze Meghan’s favoriete vegan maaltijd. Hoe kan je dan zeggen dat er geen moeite werd gedaan om Meghan te betrekken bij de koninklijke familie?”

De koningsparen gingen geregeld samen uit en Kate nodigde Meghan twee keer uit om mee te gaan kijken naar een tenniswedstrijd op Wimbledon, zegt de bron.

Door de nieuwe onthullingen in het boek en het feit dat ook oude herinneringen worden opgerakeld, ziet het er niet naar uit dat de twee broers elkaar gauw weer in de armen zullen sluiten. Volgens insiders heeft William het er ook echt moeilijk mee en had hij vooral gehoopt dat ze het verleden achter zich konden laten.

Een andere royaltywatcher Andrew Morton zegt dat het boek de band van de broers nog zwaarder zal beschadigingen. “Hier komen ze niet van terug”, zei hij. “Harry heeft niet alleen alle bruggen verbrand, hij heeft de assen ook nog eens begraven. In veel aspecten doet Harry nu wat zijn moeder, prinses Diana, deed in 1995 met haar Panorama-interview.”

LEES OOK. Nieuwe biografie onthult: “Niet Meghan, maar Harry wilde uit de koninklijke familie”

AANGERADEN