SPEEDDATE DE KOERS IS VAN ONS. Laurens De Vreese XL: “Tijdens de lockdown heb ik een marathon gestapt. In de stront, bleek achteraf”

Astana-renner Laurens De Vreese is de tweede die onze Lars Godeau ontvangt.

Met de Strade Bianche op zaterdag 1 augustus is het zover: Er wordt weer op topniveau gekoerst. Reden genoeg voor Het Nieuwsblad om haar beproefde speeddates opnieuw boven te halen. In deze wielerpodcast gaat onze man Lars Godeau op bezoek bij vier bekende wielrenners om met elk van hen een heuse date van een halfuur te beleven. Of toch iets dat erop moet lijken. In de tweede aflevering trekt Lars naar Laurens De Vreese voor een éxtra lange date. De renner van Astana heeft het over de liefde vinden dankzij lekke banden, de verloren droom om profvoetballer te worden en Marc Coucke op de sterke schouders van Jo Planckaert. Letterlijk.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Nu de coronacrisis het wielrennen niet langer in een houdgreep houdt, keren onze speeddates terug. Vier afleveringen lang - van maandag 27 juli tot donderdag 30 juli - presenteren wij u vinnige en sprankelende gesprekken met vier bekende wielrenners, klaar om in het najaar te knallen. Serieus als het moet, met een twist als het kan. Wie de smaak nadien te pakken heeft, kan via onderstaande al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN