Kamperen in een tent van Louis Vuitton? Dat is dan 70.000 euro

 

 ©  Louis Vuitton

Louis Vuitton maakt niet alleen kleding voor mannen en vrouwen. Het Franse luxemodehuis heeft ook een uitgebreide accessoirecollectie. Daarin zitten ook een tent met een zeil vol logo’s van het label en bijpassende kampeerstoelen. Opvallen op de camping? Dat zeker, maar je moet er wel 70.000 euro voor overhebben.

vwh

Ontwerper Virgil Abloh heeft de tent, die in een koffertje komt en de naam Louis Vuitton Backpack Mirror Trunk meekreeg, ontworpen volgens het thema van zijn meest recente collectie. Daarin staat een blauwe hemel centraal. Deze hemel komt terug aan de binnenkant van de klassieke tent met puntdak. Aan de buitenkant van het zeil is gekozen voor een LV-patroon.

Bij de set horen ook nog twee zwarte, minimalistische kampeerstoeltjes. Handig als je voor je tent wil zitten en naar de echte blauwe lucht boven je hoofd te kijken. Kamperen à la Louis Vuitton komt wel met een stevig prijskaartje. Voor de tent betaal je 70.000 euro. De stoelen zijn inclusief, een butler om alles op te zetten… niet.

LEES OOK