SPEEDDATE DE KOERS IS VAN ONS. Greg Van Avermaet: “Als ik nog eens olympisch kampioen word, krijgen alle ploegmakkers een samoeraipak”

Greg Van Avermaet is de laatste gast in onze reeks speeddates.

Met de Strade Bianche op zaterdag 1 augustus is het zover: Er wordt weer op topniveau gekoerst. Reden genoeg voor Het Nieuwsblad om haar beproefde speeddates opnieuw boven te halen. In deze wielerpodcast gaat onze man Lars Godeau op bezoek bij vier bekende wielrenners om met elk van hen een heuse date van een halfuur te beleven. Of toch iets dat erop moet lijken. In de vierde en laatste aflevering trekt Lars naar Greg Van Avermaet voor de ultieme, digitale date: De regerend olympisch kampioen op hoogtestage, Lars in lockdown in Antwerpen. Van Avermaet verklaart ons zijn link met Vanessa Chinitor, hoe speeltuinen een doorn in het oog kunnen zijn en waagt zich aan het zingen van een K3-nummer. Een knaller om mee af te sluiten.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Nu de coronacrisis het wielrennen niet langer in een houdgreep houdt, keren onze speeddates terug. Vier afleveringen lang - van maandag 27 juli tot donderdag 30 juli - presenteren wij u vinnige en sprankelende gesprekken met vier bekende wielrenners, klaar om in het najaar te knallen. Serieus als het moet, met een twist als het kan. Wie de smaak nadien te pakken heeft, kan via onderstaande al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Door Guillaume Maebe
AANGERADEN