Koekelarekermis sneuvelt door coronavirus

Door het coronavirus en de veiligheidsmaatregelen die nauwelijks uitvoerbaar zijn laat staan van nauwgezet gevolgd, is er dit jaar geen kermis en blijven de botsauto’s net als alle andere kermisattracties dit jaar op stal. Spijtig voor de jongeren maar de gezondheid gaat boven alles. 

Door het coronavirus en de veiligheidsmaatregelen die nauwelijks uitvoerbaar zijn laat staan van nauwgezet gevolgd, is er dit jaar geen kermis en blijven de botsauto’s net als alle andere kermisattracties dit jaar op stal. Spijtig voor de jongeren maar de gezondheid gaat boven alles. © EVT

Koekelare -

De septemberkermis van Koekelare, die traditioneel van start gaat in het eerste weekend van september, sneuvelt dit jaar ingevolge het coronavirus. Dat heeft het gemeentebestuur beslist naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen die sowieso al tot en met eind augustus van kracht zijn. “Het is een moeilijke beslissing geweest, maar de gezondheid van onze inwoners gaat voor”, aldus schepen van feestelijkheden Dirk Ampoorter (SP.A).

Nu in het nieuws