Christophe en Nick uit ‘Blind getrouwd’ officieel gescheiden: “Nu heb ik geen minnaar meer”

Enkele dagen geleden werd de scheiding van Christophe en Nick uit ‘Blind getrouwd’ officieel afgerond. Foto: Blind Getrouwd

Voor Christophe en Nick (beiden 38), het eerste homokoppel uit Blind getrouwd, zit het gezamenlijke liefdesavontuur er nu ook officieel op. Enkele dagen geleden werd de scheiding afgerond.

Het was Christophe Ramont die het nieuws via Instagram wereldkundig maakte. “’t Is gebeurd”, klonk het. Het huwelijk met Nick Laenen uit Geel vond al vorige herfst plaats. Dat de relatie geen kans op slagen had, was voor hen in de winter al duidelijk.

Ondertussen heeft Christophe al maanden een nieuwe partner. Maar de procedure om de echtscheiding in onderlinge toestemming af te ronden nam flink wat tijd in beslag. “Per definitie is Carl (zijn nieuwe vriend, nvdr.) ook niet langer mijn minnaar”, deelt de Gentenaar op sociale media. “Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maanden weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Op naar het volgende avontuur.”

Christophe merkt voorts nog op dat hij en Nick een van de weinige koppels moeten zijn die apart een huwelijksaanvraag indienden, maar wel samen de aanvraag tot echtscheiding overmaakten.

Door Tom Vets
Meest recent