Aisha Van Zele ‘voorzichtig verliefd’ op de ex van Tanja Dexters: “Misschien vinden sommigen het te snel om iets nieuws te beginnen”

Ze had het liever nog een maandje stilgehouden, maar de geruchten werden haar te talrijk. Bij deze: Aisha Van Zele (35) is opnieuw verliefd. Sinds enkele weken vormt ze een koppel met zakenman Miguel Dheedene (46), in een vorig leven de partner van Tanja Dexters. “We doen het op ons eigen tempo, stapje voor stapje.”

Wout Desmytere en Benjamin Praet

Een kleine maand geleden ontmoette ze hem voor het eerst. “Ik had afgesproken met een vriendin”, vertelt Aïsha. “Het toeval wil dat zij de schoonzus van Miguel is, en dat hij die avond ook langs dat terrasje passeerde. Liefde op het eerste gezicht was het misschien niet, maar er was wel een serieuze vonk. Wie mij kan doen lachen, komt meteen al een heel eind.”

Tijdens de weken daarna spraken ze regelmatig af, om samen iets leuks te gaan doen. En elkaar beter te leren kennen, stapje per stapje. “Laten we zeggen dat ik voorzichtig verliefd ben.”

Geruchtenmolen

Ze hoort ze al komen, de mensen die ‘En wat met Philip?’ fluisteren. Zakenman Philip Cracco, Aisha’s levensgezel, overleed begin dit jaar op z’n 57ste na een lange strijd tegen kanker. “Misschien vinden sommige mensen het te snel om aan iets nieuws te beginnen. Natuurlijk werkt de pers dat ook een beetje in de hand. Daarom had ik onze relatie liever nog eventjes stilgehouden, tot september of zo. Maar eens de geruchtenmolen begint te draaien, is er geen houden meer aan. Dat krijg je natuurlijk, als je allebei een publiek figuur bent.”

En dan kan je twee dingen doen, vindt ze. “Je kan spelletjes spelen en je van de domme houden, of je kan open kaart spelen. En dan zal ik altijd voor het laatste kiezen. Bij deze is het geweten en kunnen Miguel en ik rustig verder. We bouwen onze relatie zoetjesaan op, op ons eigen tempo. Philips kinderen zijn op de hoogte, net als de rest van de familie. En ze zijn blij voor mij. Omdat ze weten dat Philip voor eeuwig en drie dagen in mijn hart zit. Maar op een bepaald moment moet je verder met je leven.”

“Hoeveel keer word je echt verliefd? Geen tien keer, toch? Het heeft geen zin om gevoelens te negeren uit angst voor wat anderen zouden kunnen denken. En ik heb nog geen seconde spijt gehad van die keuze.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook