Michael Krmencik imponeert met zuivere hattrick in oefenmatch Club Brugge

Foto: Photo News

Club Brugge ontving dinsdagmiddag de Luxemburgse eersteklasser Union Titus Pétange voor een oefenpartij. Michael Krmencik maakte een uitstekende beurt achter gesloten deuren: de Tsjechische spits maakte voor de rust een zuivere hattrick.

De kop is eraf voor Michael Krmencik: in een oefenwedstrijd scoorde de Tsjechische spits zijn eerste veldgoals. In een 3-0-zege liet Krmencik een zuivere hattrick optekenen tijdens de eerste helft. Clement liet jongens minuten maken die tijdens de bekerfinale niet of amper in actie kwamen. Krmencik scoorde eerder al een penalty, maar trof nu dus ook raak met veldgoals.

Nog positief nieuws: Emmanuel Dennis speelde een helft lang. De Nigeriaan, nog steeds op weg naar de uitgang, sukkelt al een tijdje met blessures en ‘transferitis’. Zaterdag trapt Club Brugge het seizoen op gang met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. Die wordt logischerwijs achter gesloten deuren afgewerkt.

Club Brugge startte met Horvath, Kossounou, Voet, Fuakala, Schrijvers, Rits, Van den Keybus, Engels, Krmencik, Okereke, en Dennis.

Door jmg, jve
AANGERADEN
Meest recent