‘Kissing booth’-acteur klaagt zijn halfnaakte scènes aan: “Ik haatte elke seconde”

Bron © MEN'S HEALTH

Jacob Elorid Foto: Shutterstock

Jacob Elorid - beter bekend als Noah Flynn voor wie naar ‘The Kissing Booth’ heeft gekeken - vond het extreem irritant dat hij heel wat scènes heeft moeten filmen met een bloot bovenlijf. “Iedereen wilde over mijn lichaam spreken, maar ik wilde me bewijzen als acteur. Ik haatte elke seconde”, vertelde de acteur aan Men’s Health.

Noah Flynn heeft heel wat harten veroverd en niet alleen in de film The Kissing Booth. Want talloze meisjes van over de hele wereld keken smachtend naar de jongen die zo vaak in de film verscheen zonder T-shirt. En dat vond de acteur, Jacob Elorid, zelf eigenlijk allesbehalve prettig. Want de aandacht ging volledig naar zijn lichaam en niet meer naar zijn acteerprestaties. Hij moest ook een streng dieet volgen en moest zeven dagen op zeven twee keer per dag sporten. Een routine die ook nooit werd aangepast tijdens de opnames van de film.

Uiteindelijk was de acteur wel tevreden over het resultaat van zijn zware inspanningen maar hierdoor besefte hij dat de aandacht ook helemaal niet meer naar zijn acteerprestaties ging, maar naar dat lichaam waar hij zo hard aan had gewerkt. “Ik was toen super jong en ik werd in een wereld gesmeten waarin iedereen over mijn lichaam wilde praten… En het stoorde me echt”, zegt Elordi. Dat gevoel zorgde ervoor dat hij besloot een stap terug te zetten en na te denken hoe hij het anders kon aanpakken.

Voor de opnames van Euphoria moest de acteur wat minder gespierd zijn en nadien besloot hij ook om gewoon niet meer de fitness in te duiken. Wat in zijn voordeel heeft gespeeld. Want voor The Kissing Booth 2 was er amper een T-shirtloze scène te bemerken.

Door lto