Huwelijksaanzoek loopt helemaal fout, want na twee weken voorbereiding gaat huis in vlammen op: “Geweldig om dit later aan onze kinderen te vertellen”

Albert Ndreu gaat in zijn door vlammen aangevreten huis op zijn knie voor zijn vriendin Valerija. Foto: youtube

Het zou het ultieme huwelijksaanzoek worden, maar het werd er één met een geurtje aan. Het huis van een Brits koppel ging in vlammen op net toen Albert zijn Valerija ten huwelijk wilde vragen. Gelukkig zei ze toch nog ja.

De ring had hij al. En dus begon voor Albert Ndreu (26) uit Sheffield het grote werk. Twee weken lang werkte de Brit zorgvuldig aan wat het ultieme huwelijksaanzoek moest worden voor zijn vriendin Valerija (22). Hij zette 100 theelichtjes neer in zijn huis, blies 60 ballonnen op en zette een romantische playlist op Spotify op ‘repeat’. Marry me, zou te lezen zijn in de kaarsen. De champagne stond koud voor zodra Valerija zou thuiskomen na haar werk. Er hing liefde in de lucht.

Maar helaas liep het dramatisch verkeerd. Albert ging zijn lief ophalen op het werk, en stelde bij thuiskomst vast dat hun huis in lichterlaaie stond. “Ik was zo bezorgd over alles dat verkeerd kon lopen dat ik er nooit bij stilgestaan had dat ik ons huis in brand kon zetten”, zegt hij. Gelukkig zei Valerija ja op het aanzoek, dat hij alsnog deed. “Het zal altijd een onvergetelijke dag zijn voor ons. Dit verhaal wordt geweldig om aan onze kinderen te vertellen.” De brandweer snelde ter plaatse, maar kon niet verhinderen dat het huis enorme schade opliep.

Valerija zegt in Britse media dat ze het aanzoek niet had zien komen. “Toen hij op mijn werk toekwam met bloemen, dacht ik eerst dat hij iets stoms gedaan had. Wist ik veel dat hij onze hele woonkamer vernield had.”

Meest recent