Wat kunnen ‘Huizenjagers’ met laagste budget ooit in de serie?

Foto: Vier

Na een weekje in de Ardennen trekt Huizenjagers vakantiehuizen in zijn tweede week naar de Westhoek. Daar wacht de drie makelaars al een zware klus: ze moeten een vakantiehuisje vinden voor B&B-uitbaters Daphné en Kenneth uit Lommel voor het kleinste budget ooit in de geschiedenis van Huizenjagers.

Maximaal 75.000 euro heeft het koppel veil voor makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny. Het liefst vinden ze iets in de buurt van Nieuwpoort, omdat de ouders van Daphné daar wonen. Ze hopen met hun deelname te kunnen slagen in iets wat hen al meer dan vijf jaar niet lukt. “Er was een periode dat we actief zochten, maar de laatste tijd hebben we er minder tijd voor. We deden mee om te zien of die makelaars iets konden vinden waar wij al jaren niet in slagen, maar die zoektocht blijkt niet evident”, aldus het koppel. “Het droombeeld is om minstens één keer per maand naar zee te trekken naar een pand dat van ons is en dat we ook kunnen verhuren.”

Wat kunnen ‘Huizenjagers’ met laagste budget ooit in de serie?
Dit gezin uit Aalst droomt van een penthouse, maar vooral van een zonovergoten groot terras. Foto: Vier

De andere kandidaten deze week hebben een ruimer budget. Benny en Patricia zoeken een rustig gelegen huisje of appartement in Middelkerke of zelfs in Knokke. Het liefst op wandelafstand van het strand en winkels, maar niet op een drukke baan of aan de tramlijn. De makelaars hebben een budget van 400.000 euro ter beschikking. Een gezin uit Aalst zoekt eveneens een tweede verblijf aan de kust, tussen Nieuwpoort en Koksijde. Dromen doen ze van een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping, met een budget van 450.000 euro. De belangrijkste voorwaarde is dat er een zonovergoten, groot terras moet zijn. Makelaar Jhonny lijkt hen te willen verleiden met iets anders: een superdeluxe woonboot.

Geen grote luxe of eisen bij Raf en Wendy. Zij zoeken een eenvoudig huisje, bungalow of chalet aan de zee. Alleen moet het verhuurbaar, instapklaar en op wandelafstand van centrum en zeedijk zijn. Benieuwd of dat lukt met 280.000 euro.

‘Huizenjagers vakantiehuizen’, Vier, ma-do om 20.30 uur

Door tove, eadp
Meest recent