Jonathan David neemt afscheid van ‘zijn’ AA Gent: “Voor altijd een deel van wie ik ben”

Foto: BELGA

Geen Jonathan David meer dit seizoen in de Ghelamco Arena. De twintigjarige Canadees heeft na wekenlang getouwtrek zijn toptransfer naar Lille beet. Nu alles helemaal rond is, neemt de aanvaller de tijd om zijn vorige werkgever te bedanken met enkele mooie woorden.

LEES OOK. (N+) Commentaar Ludo Vandewalle. “AA Gent jubelt, maar Jonathan David is een groot verlies”

“Als alles goed gaat in het voetbal, kan je jezelf makkelijk verliezen in de snelheid en de hype rond de hele situatie. Maar ik wil nooit het bredere plaatje uit het oog verliezen”, geeft David mee op Twitter.

“Ik wil iedereen bij AA Gent bedanken: de staf, mijn ploegmaats en vooral de supporters. Jullie gaven mij een thuisgevoel, op alle mogelijke manieren. Een plek waar ik liefde en steun ervoer, in goede en slechte tijden. Een plek waar ik mezelf kon zijn en kon groeien.”

Het had heel wat voeten in de aarde, maar de recordtransfer uit de Jupiler Pro League vond ook dat hij bij zijn overgang naar de Fransen correct werd behandeld: “Toen ik besloot dat de tijd rijp was om een andere uitdaging te zoeken, werd ik met respect behandeld en dat apprecieer ik enorm. Waar ik ook naartoe ga vanaf nu, Gent zal altijd een deel van mij en mijn verhaal blijven uitmaken en daar ben ik trots op. Bedankt.”

Jonathan David neemt afscheid van ‘zijn’ AA Gent: “Voor altijd een deel van wie ik ben”
Door jmg
AANGERADEN
Meest recent