Disney+ viert komst naar België met goedkoper jaarabonnement

 ©  REUTERS

Op 15 september is het eindelijk zover. Dan wordt Disney+ gelanceerd in ons land. Vroege beslissers kunnen nu al een jaarabonnement nemen, dat goedkoper is dan wie pas vanaf 15 september beslist om de streamingdienst in huis te halen.

Normaal betaal je 69,99 euro per jaar voor Disney+. Wie intekent op www.disneyplus.com voor 15 september, betaalt 59,99 euro per jaar. In ruil belooft het streamingplatform meer dan 1.000 films, series en formats die speciaal voor Disney+ ontworpen zijn, met daarbij producties van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Met dit abonnement kan er op vier schermen tegelijk gekeken worden. Bovendien werkt Disney+ ook samen met Proximus. Klanten van het All Stars- (29,99 euro) en het All Stars & Sports-pack (39,99 euro) krijgen een jaar lang toegang tot Disney+ als deel van hun pack.

Disney+ is zo een van de goedkopere streamingplatformen op de markt. Er is ook een maandabonnement beschikbaar, wat 6,99 euro per maand kost. Bij Netflix betaal je algauw 11,99 euro per maand voor het standaardabonnement, waarbij je op twee schermen tegelijk kan kijken. Bij Telenet betaal je voor Play 11,95 euro per maand en 24,95 euro voor Play More. Over de prijs van Streamz, het nieuwe streamingplatform in Vlaanderen, is nog niets bekend.(eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook