Kontichse Group-f neemt Brechtse U-strijk over: “Verder groeien in het noorden”

Brecht / Kontich -

U-strijk in de Bethovenstraat in Brecht en de Brugstraat in Sint-Job komt in Kontichse handen. De holding vestigt zich zo voor het eerst in het noorden van Antwerpen. De twaalf personeelsleden kunnen aan de slag blijven op de huidige locaties.

De overname van de strijkateliers is er gekomen omdat de eigenaars met pensioen gingen. Group-f neemt het personeel over en ook de filialen blijven op de huidige locaties geopend. “Toen we vernamen dat de eigenaars van U-strijk met pensioen wilden gaan, hebben we niet geaarzeld. We willen immers groeien in het noorden van Antwerpen. We zijn er actief met een afdeling dienstencheques, maar hadden er nog geen filialen. Met de overname hebben we er in één klap twee en komen er twaalf personeelsleden bij”, legt zaakvoerder Frank Hechtermans uit. “We moeten vooruit, ook in deze onzekere tijden. Als er nieuwe overnamekansen op mijn pad komen, dan bekijk ik die altijd met veel interesse.”

Group-f stelt zo’n 1.900 mensen te werk. Naast poets- en strijkhulp via dienstencheques voor particulieren biedt Group-f ook schoonmaak en facility services aan bedrijven aan. Daarnaast verhuurt de holding ook hoogwerkers en dan meer bepaald op vrachtwagens die niet alleen in de hoogte, maar ook zijdelings een zekere hoogte bereiken.

Strijkatleiers Group-f, Bethovenstraat 2 in Brecht, Brugstraat 6 in Sint-Job, www.group-f.be

Door ella
AANGERADEN