Explosieve rechtszaak zet vriendschap DiCaprio en Depp onder druk: “Leonardo wil niets meer met Johnny te maken hebben”

 

 ©  Photo News

De vriendschap tussen Johnny Depp en collega-acteur Leonardo DiCaprio zou niet meer zijn wat die vroeger was. De twee hadden een goede band sinds hun kennismaking in 1993 op de set van What’s Eating Gilbert Grape, maar de rechtszaak van Depp maakt het nu moeilijk.

Depp spande een rechtszaak aan tegen de The Sun nadat de tabloid hem een vrouwenmepper had genoemd. Tijdens het proces kwam zijn ex-vrouw Amber Heard uitvoerig aan het woord. En een van de dingen die ze er vertelde, schoot volgens verschillende media in het verkeerde keelgat bij acteur Leonardo DiCaprio.

“Johhny dacht voortdurende dat ik aanpapte met mijn tegenspelers. Zo vermoedde hij dat ik affaires had met onder andere Leonardo DiCaprio, Liam Hemsworth, Kevin Costner, Billy Bob Thornton, Channing Tatum, James Franco en Kelly Gardner. Hij gaf die zogezegde minnaars ook allerlei denigrerende bijnamen. Leonardo was bijvoorbeeld ‘pompoenhoofd’”, vertelde Heard tijdens het proces.

Volgens bronnen is Leonardo woedend dat hij betrokken wordt bij het schandaal. “Hij wil niets meer met Johnny te maken hebben”, klink het. “ Niet privé en niet professioneel.”

LEES OOK. Amber Heard geeft onverwachte speech na rechtszaak Johnny Depp: “Ik was hier liever niet geweest”

 

 ©  ISOPIX

(sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook