Zesjarig Nederlandse meisje dood aangetroffen in vakantiepark Molenheide

 ©  geho

In het Park Molenheide in Houthalen-Helchteren is deze namiddag rond 15.30 uur het lichaam van een zesjarig meisje teruggevonden in de natuur. De doodsoorzaak is nog niet gekend, maar alles wijst in de richting van een ongeluk. Mogelijk maakte het meisje een ongelukkige val.

De directie van het Park Molenheide maakte het nieuws bekend op de facebookpagina van het park. Het meisje werd om 15.30 uur teruggevonden. Ze is van Nederlandse afkomst en verbleef met haar familie in het bungalowpark. Over de doodsoorzaak is nog niets geweten, maar volgens de directie wijst alles in de richting van een “tragische ongeluk.” Er loopt momenteel een onderzoek.

“Onze medewerkers zagen het meisje liggen op de zandberg. Ze hebben de eerste hulp geboden. In zeven minuten waren de hulpdiensten er al, maar ze kon niet meer worden gered”, zegt woordvoerder Birger Meuwis van Park Molenheide. Het slachtoffertje lag boven op de berg vlak naast de binnenspeeltuin Saraland. “Mogelijk is ze al spelend gestruikeld en ongelukkig neergekomen.”

 ©  Serge Minten

 ©  Serge Minten

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten