Stijn en Nuria beleven heftige zomer na ontslag: “Onzekere financiële toekomst en Covid 19-gevaar leidde tot ruzies”

Stijn (42) en Nuria (31), die een koppel vormen sinds het eerste seizoen van Blind getrouwd, beleven een heftige zomer. Eerst was er de corona-lockdown en dan volgde het ontslag van Stijn, die actief was in de mode.

“De situatie bij e5 mode was niet meer houdbaar, maar de werkloosheid die erop volgde zorgde dan weer voor een financiële kater”, vertelt Nuria aan weekblad Story. “De periode waarin Stijn geen werk had, was een heel moeilijke tijd, zoals dat voor iedereen het geval zou zijn. Onze onzekere financiële toekomst en het Covid 19-gevaar eisten hun tol. We stonden onder stress en liepen op de toppen van onze tenen, en dat zorgde weleens voor ruzies. Gelukkig kunnen we goed met elkaar praten en is die nare periode alweer achter de rug.”

Gelukkig keerde het tij voor de jonge ouders. Stijn vond opnieuw werk in de mode-industrie en ook Nuria veranderde van job. Ze zijn intussen bijna vijf jaar getrouwd en hebben twee kinderen, Victor en Théodore.

LEES OOK. Waar kijk ik voetbal, wat met ‘Blind getrouwd’ en verdwijnt ‘Sturm der Liebe’?: de vragen over de komst van VTM 2, 3 en 4 beantwoord (+)