Van arena’s naar kleine zaal in Antwerpen: België krijgt Spice Girl op bezoek

Foto: ISOPIX

Niet met vijf, niet met vier, maar in haar eentje: Melanie C (46) van de Spice Girls komt volgend jaar naar ons land. De zangeres – vroeger bekend als Sporty Spice – treedt met haar solomuziek op in de Antwerpse concertzaal in de lente van 2021.

Met Spice Girls – minus vijfde groepslid Victoria Beckham – trok de Britse Mel C vorig jaar nog op een langverwachte reünietournee langs grote voetbalstadions in haar thuisland. Maar in 2021 gaat ze alleen de baan op. Die optredens kaderen in Mel C’s nieuwe soloalbum dat begin oktober verschijnt. De eerste singles scoorden al goed in het Verenigd Koninkrijk, en het lied Who I am veroverde zelfs wereldwijd de eerste plaats op iTunes.

Toch moet Mel C straks tevreden zijn met zalen die een pak kleiner zijn dan tijdens haar hoogdagen bij de Spice Girls. In België houdt ze halt in de Antwerpse concertzaal Trix, op 18 mei. Capaciteit: 1.100 mensen. En dat is nog zonder coronomaatregelen gerekend. De ticketverkoop voor het concert start op vrijdag 28 augustus om 10 uur, via gracialive.be.

Door dvg
AANGERADEN