Trump niet onder de indruk van aanval Michelle Obama: “Leun achterover en kijk, er volgt nog veel”

 

 ©  AFP

“Leun achterover en kijk goed”: Donald Trump heeft dinsdag gereageerd op de scherpe kritiek van voormalig first lady Michelle Obama. Op Twitter schreef de Amerikaanse president dat hij die kritiek niet verdient, en had enkel woorden van lof voor zichzelf en zijn beleid.

Nooit gezien was het, de manier waarop Michelle Obama tekeerging over Donald Trump. Ze noemde de opvolger van haar echtgenoot “de verkeerde president voor ons land” en verweet hem een heleboel dingen. “Hij staat voor alles wat wij onze kinderen leren niet te doen”, zei ze bijvoorbeeld. Hem herverkiezen zou een enorme vergissing zijn, sprak Obama.

LEES OOK. Nog nooit ging ex-first lady zo tekeer tegen de opvolger van haar man: “Maar het zijn dan ook unieke tijden”

Trump is niet onder de indruk van haar woorden. “Wil iemand Michelle Obama eens uitleggen dat Donald Trump niet in het prachtige Witte Huis zou zitten zonder wat haar echtgenoot, Barack Obama, tijdens zijn termijn gedaan had”, schrijft hij op Twitter. “Mijn regering en ik hebben de beste economie in de geschiedenis opgebouwd, van eender welk land, hebben miljoen levens gered en nu bouwen we een nog grootsere economie dan ze al was. De jobs blijven er maar bijkomen. NASDAQ staat op recordhoogte. De rest volgt nog. Leun achterover en kijk maar.”

Een reactie van Michelle Obama kwam er niet.

 (gjs)

LEES OOK

Nu in het nieuws