Sheffield betaalt 20 miljoen euro voor terugkeer doelman Ramsdale, Gladbach huurt Lazaro van Inter

Bron © BELGA

Foto: Photo News

Sheffield United heeft doelman Aaron Ramsdale teruggehaald van Bournemouth. De 22-jarige Ramsdale ondertekent bij zijn jeugdclub een contract voor vier seizoenen.

Sheffield United zou een bedrag van twintig miljoen euro betaald hebben om de doelman los te weken bij Bournemouth. Daar lag hij sinds begin 2017 onder contract, nadat de club hem voor minder dan een miljoen euro had weggeplukt bij Sheffield United.

Na eerdere uitleenbeurten brak hij vorig seizoen helemaal door bij Bournemouth en werd hij er de nummer een tussen de palen. Bournemouth kon de degradatie echter niet ontwijken, waarop de doelman aanstuurde op een vertrek. Hij is bij zijn nieuwe club de opvolger van Dean Henderson, die na een huurperiode van twee seizoenen terugkeert naar Manchester United.

Gladbach huurt Lazaro van Inter

De Duitse eersteklasser Borussia Mönchengladbach huurt de Oostenrijkse winger Valentino Lazaro tot het einde van het seizoen van Inter Milaan.

De 24-jarige aanvallende middenvelder kwam afgelopen seizoen op uitleenbasis in de Premier League uit voor Newcastle United.

Sheffield betaalt 20 miljoen euro voor terugkeer doelman Ramsdale, <B>Gladbach huurt Lazaro van Inter</B>
Lazaro verkast van de Premier League naar de Bundesliga Foto: Action Images via Reuters
AANGERADEN
Meest recent