Italiaanse pers verbijt ontgoocheling na verloren finale en ziet Conte vertrekken: “Neen, toch zo niet”

 

Ook in de Laars werd vrijdagavond een bittere pil geslikt. Ontgoocheling, ongeloof maar ook realistisch: Antonio Conte vertrekt bij de Milanezen.

LEES OOK. Sevilla pakt zesde Europa League, Lukaku is met own goal de antiheld

Romelu Lukaku werd nog gespaard. Dat uitgerekend hij - de man van 34 goals en diegene die Inter op voorsprong had gebracht - met een ongelukkige deviatie het Milanese vonnis bekrachtigde, werd hem vergeven. “Neen, toch zo niet!”, kopte Tuttosport, subtiel ook nog verwijzend naar de ‘afscheidswoorden’ van coach Antonio Conte.

 

Ook bij Corriere dello Sport stond de onfortuinlijke Lukaku breed op de cover. ‘Rotzooi voor Lukaku, de droom is voorbij’. Maar bij de Corriere wordt toch vooral aandacht besteed aan het lot van coach Antonio Conte. ‘Conte afgezet’ klinkt het weinig omfloerst. “Bedankt voor alles maar er zijn limieten”, aldus een citaat van de coach.

 

Ook de gerenommeerde Gazetta dello Sport heeft vooral oog voor het lot van de Inter-coach. De Italiaanse sportkrant vraagt zich openlijk af of Conte de club verlaat. Of dat hij door de club verlaten wordt. Het verhaal van Conte bij Inter lijkt uitgezongen.

 

 (gvdl)

LEES OOK

Nu in het nieuws