Valerie De Booser over haar nieuwe liefde na breuk met Koen Wauters: “De kinderen hebben zelf gevraagd om Dirk te leren kennen”

Bron © Dag Allemaal

Koen Wauters en Valerie De Booser gingen begin dit jaar uit elkaar, na een relatie van zeventien jaar. Intussen heeft De Booser een nieuwe vriend, Dirk. “Eigenlijk wilde ik hem nog niet voorstellen aan Zita en Nono, maar ze vroegen er zelf naar”, zo getuigt ze in Dag Allemaal.

“Koen en ik zullen altijd verbonden blijven door onze kinderen”, aldus De Booser. “En daar ben ik ook blij om, want Koen is een megagoede papa. Ik zie soms mensen na een relatiebreuk alle foto’s op hun sociale media verwijderen, maar dat doe ik bewust niet. Koen en ik zijn zo lang samen geweest, dat wis je toch niet zomaar uit?”

Niet lang na de breuk leerde De Booser haar nieuwe vriend, Dirk, kennen. “Het was nooit mijn bedoeling zo snel weer in een relatie te stappen, maar wat doe je als een leuk iemand je pad kruist? Al begrijp ik wel dat je met kinderen je niet zomaar in een nieuw avontuur stort. Ik was eigenlijk nog niet van zin om hem al aan Zita en Nono voor te stellen, dat leek mij iets voor na de zomer, maar de kinderen vroegen er zelf naar. Ze waren z’n social media al aan het uitspitten, hoor (lacht).”

Valerie De Booser over haar nieuwe liefde na breuk met Koen Wauters: “De kinderen hebben zelf gevraagd om Dirk te leren kennen”
Koen, Valerie, Zita en Nono deden twee jaar geleden nog mee aan ‘Groeten uit’. Foto: vtm
Door mtm